Om Fysiocast

Formål med Fysiocast

Fysiocast har til formål at italesætte de nyeste og mest interessante forskningsresultater og metoder, så fysioterapeuter og andre interesserede lyttere kan holde sin faglighed up to date. For at sikre patienterne den mest målrettede og effektive behandling, er det vigtigt at nedbringe afstanden mellem forskning og klinik. Her kommer Fysiocast ind i billedet.

Fysiocast vil løbende orientere dig om, hvad der sker i forsknings- og fysioterapeutmiljøet. Forskellige metoder, temaer og problematikker vil blive belyst og serveret i podcastformat, så du kan opdatere dig, mens du er på farten. Fysiocast ønsker, at episoderne vil inspirere dig til at kigge dybere ind i den omtalte forskning, integrere de – for dig – brugbare metoder, og engagere dig i de faglige diskussioner.

Bag om Fysiocast
Teamet bag Fysiocast består af Rasmus, Mathias og Nicolas, der både har startet podcasten og fungerer som værter.

Mathias Fabricius Nielsen
Mathias er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol. Til dagligt arbejder Mathias som forskningsassistent i Sports Orthopedic Research Center Copenhagen (SORC-C) på Hvidovre Hospital og som fysioterapeutvikar på Kysthospitalet Care.
Mathias største faglige interesser er inden for sportsfysioterapi og kroniske smerter, med et nuværende fokus på skuldersmerter.


Rasmus S Iversenrals

Udover at være uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol, er Rasmus også sergent fra Hærens Sergentskole og diplomtræner i styrketræning fra Aalborg Sportshøjskole. Rasmus ser patienter i FysioDanmark Egedal-Ølstykke, hvor han arbejder som praktiserende fysioterapeut.
Rasmus primære interesse er indenfor smerter, herunder længerevarende og komplekse smertetilstande, samt styrketræning.

 

Nicolas Vejrup MathiesenFabs
Nicolas er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol. Han arbejder som fysioterapeut og fysisk træner hos SEPAS Sport, hvor han både behandler skader og laver fysisk træning.
Da Nicolas til dagligt arbejder med behandling af idrætsudøvere, er skadesforebyggelse en stor interesse. Udover de skadesforebyggende aspekter, er især styrketræning og smerter interessante, hvorfor Nicolas også er engageret som bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Smerte og Fysioterapi.